Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Το καφέ της Χαράς (2003-2006), Όλα τα επεισόδια 1ος 2ος & 3ος Κύκλος - CryptLoad

To καφέ της Χαράς είναι ο τίτλος κωμικής ελληνικής τηλεοπτικής σειράς που προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1 και διήρκησε τρεις σαιζόν, από το 2003 έως το 2006. Σκηνοθέτης της σειράς είναι ο Κώστας Λυχναράς και το σενάριο υπογράφουν ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά. Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Ρένια Λουιζίδου, Χάρης Ρώμας, Τζόυς Ευείδη, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Κώστας Φλοκατούλας, Χριστίνα Τσάφου, Φωτεινή Ντεμίρη, Χάρης Γρηγορόπουλος, Στέλιος Γούτης, Ράνια Ιωαννίδου, Σοφία Μουτίδου, Περικλής Λιανός, Ελένη Λιάσκα, Δημήτρης Τσακαλάς, Χαρά Ισμύρου, Δημήτρης Μαχαίρας, Γιάννης Παπαθανάσης.

Η σειρά προβλήθηκε το 2007 σε επανάληψη και με ελληνικούς υπότιτλους για τα άτομα με προβλήματα ακοής, τα ξημερώματα του Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1.

Υπόθεση

Η υπόθεση της σειράς διαδραματίζεται στο Κολοκοτρωνίτσι, ένα "φανταστικό χωριό" στο Νομό Αρκαδίας. Δήμαρχος του χωριού είναι ο Περίανδρος Πώποτας (Xάρης Ρώμας), γόνος πλούσιου γαιοκτήμονα. Ο Πώποτας σπούδασε στο Λονδίνο με μεταπτυχιακό στην λαογραφία. Ζει με το γιο του Εμμανουήλ και την οικιακή βοηθό του Τασία (Μαρία Καννελοπούλου), μια γεροντοκόρη η οποία για χάρη του Περιάνδρου και της αδελφής του Σταυρούλας δεν παντρεύτηκε, προκειμένου όπως λέει η ίδια "να τους μεγαλώσει". Στο χωριό όλοι οι άνθρωποι ακολουθούνε τη συμβουλή του δημάρχου τους "Τάξις και ηθική!". Ο Περίανδρος δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει το Κολωκοτρωνίτσι να εκμοντερνιστεί και το σχέδιό του μοιάζει να πηγαίνει μια χαρά. Όλα αλλάζουν, όμως, από τη στιγμή που μία ανύπαντρη μητέρα, η Χαρά (Ρένια Λουιζίδου) έρχεται να ζήσει στο χωριό μαζί με την κόρη της. Η Χαρά είναι πολύ μοντέρνα, κάτι που εξοργίζει τον Περίανδρο, ο οποίος προσπαθεί, μάταια, να τη διώξει. Η Χαρά ανοίγει ένα καφέ, το "Καφέ της Χαράς",το οποίο γίνεται πολύ δημοφιλές. Στον πρώτο κύκλο βλέπουμε τον Πόπωτα και τη Χαρά να παίρνουν μέρος σε αντιπαραθέσεις, να διαφώνουν και να φτάνουν στα άκρα προκειμένου να ικανοποιήσουν τον εγωισμό τους. Στον δεύτερο κύκλο έρχονται αντίστοιχα η πρώην και δήθεν πεθαμένη γυναίκα του Περίανδρου που είναι τραγουδίστρια της όπερας στο εξωτερικό (σχεδόν στην ίδια βαθμίδα με τη Μαρία Κάλλας) και ο πατέρας της Βάλιας, της κόρης της Χαράς. Στον τρίτο κύκλο ο Περίανδρος και η Χαρά ερωτεύονται και ετοιμάζονται να παντρευτούν, όμως, λίγο πριν το γάμο η Χαρά φεύγει για πάντα από το χωριό γιατί ξέρει πόσο διαφορετικοί είναι οι κόσμοι τους. Παράλληλα,παρακολουθούμε και άλλες ιστορίες, όπως αυτήν της αδερφής του Δημάρχου, Σταυρούλας (Τζόυς Ευείδη) η οποία προσπαθεί να κάνει παιδιά και τσακώνεται συνεχώς με τον άντρα της, την ιστορία δύο οικογενειών που τσακώνονται μεταξύ τους για μια συκιά και τελικά γίνονται συμπέθεροι και πολλές άλλες. Η σειρά συγκέντρωσε τεράστιο ποσοστό τηλεθέασης με αποκορύφωμα το 60% που συγκέντρωσε στην αρχή της δεύτερης σεζόν.

capτure απο την FRTV

1ος Κύκλος (30 επεισόδια)
2ος Κύκλος (30 επεισόδια)
3ος Κυκλος (28 επεισόδια)
http://rapidshare.com/files/256427376/TO_KAFE_s01.rar
http://rapidshare.com/files/256427414/TO_KAFE_s03.rar
http://rapidshare.com/files/256427497/TO_KAFEs02.rar
password

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Disclaimer

All the content and download links in this blog originally found from various websites,blogs and forums. Any credits should goes to the original rippers and uploaders. angi doesn't host any files & shall not take any responsibility for the content (image/audio/video/dead links etc). Download at your own risk. Please support the real owners of the artwork & legal copyright by buying their original copy of artwork.

Back to TOP