Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Dance In The Vampire Bund [Greek Subs]

Μετά από χιλιετίες στο κρύψιμο, h Μίνα Tepes, η πριγκίπισσα ενός αρχαίου συμβουλίου και κυβερνήτης όλων των βρικολάκων θέλει μια αλλαγή. Χρησιμοποιώντας το τεράστιο πλούτο της οικογένειας Tepes, έχει εξοφληθεί το σύνολο του ακαθάριστου εθνικού χρέους της Ιαπωνίας και με τον τρόπο αυτόν απέκτησε την εξουσία να δημιουργήσει μια «ειδική περιοχή» στα ανοικτά των ακτών της Ιαπωνίας, όπου στο μέλλον θα γίνει ο παράδεισος των βρικολάκων σε ολόκληρο τον κόσμο!

Τώρα, μετά την συνέντευξη που έδωσε και παραδέχτηκε ότι οι βρικόλακες δεν είναι μυθικά πλάσματα και υπα΄ρχουν, οι τρομοκράτες και οι αντίπαλες φατρίες ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δολοφονήσουν την Mina Tepes προτού να έχει την ευκαιρία να αλλάξει τον κόσμο όπως ανακοίνωσε

Dance In The Vampire Bund - 01 - Prom Night -Megaupload
http://www.megaupload.com/?d=N3025WBP

Dance In The Vampire Bund - 02 - Howling -Megaupload
http://www.megaupload.com/?d=JX1UTHU8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Disclaimer

All the content and download links in this blog originally found from various websites,blogs and forums. Any credits should goes to the original rippers and uploaders. angi doesn't host any files & shall not take any responsibility for the content (image/audio/video/dead links etc). Download at your own risk. Please support the real owners of the artwork & legal copyright by buying their original copy of artwork.

Back to TOP