Σάββατο, 7 Μαΐου 2011

THE KANE FILES: LIFE OF TRIAL (2010) DVDRip.XviD-EVO - ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ

Υπότιτλοι:Ελληνικοί, Ενσωματωμένοι
Μετάφραση υποτίτλων από:maritsa
Μέγεθος:700 MB
Είδος Ταινίας:ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ / ΔΡΑΣΗΣ
Διάρκεια:91 λεπτά
Σκηνοθέτης:Βenjamin Gourley
Σενάριο:Βenjamin Gourley
Ηθοποιοί:Drew Gourley, Ethan Embry, William Devane, William Atherton, Whitney Able, Eve Mauro, Paul Rae, Scott Beringer
Ελληνική πρεμιέρα:Άγνωστη

Υ Π Ο Θ Ε Σ Η:

Ο σερίφης συνέλαβε ένα κρατούμενο που απέδρασε. Στη διάρκεια της μεταφοράς του ο Scott Kane το ξανασκάει. Ο λόγος είναι ο 6χρονος γιος του ο οποίος χρειάζεται μεταμόσχευση καρδιάς και στη φυλακή είναι αδύνατο να βρει τα χρήματα. Παλιός εγκληματίας είχε αφήσει πίσω του την παλιά του ζωή και αναγκάστηκε να ξαναμπλέξει για τα λεφτά που μπορούν να οδηγήσουν σε φόνο αλλά και να σώσουν ζωές. Δυστυχώς το παιχνίδι που αναγκάζεται να παίξει κρύβει πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις, πολλούς εχθρούς και κάποιους ανέλπιστους φίλους. Ο χρόνος του κυλά και αυτός θα κάνει τα πάντα να βάλει το παιδί του στην λίστα αναζήτησης δότη, με οποιοδήποτε κόστος, ακόμα και τη ζωή του!!!
Μια απρόσμενα καλή ταινία με αρκετές ανατροπές, έντονες αντιπαραθέσεις από καθημερινούς ανθρώπους, φαινομενικά αθώους, ένα κυνήγι με τον χρόνο για έναν άνθρωπο που πρέπει να προλάβει να φέρει τα πάνω κάτω, όχι μόνο για να δικαιωθεί αλλά για να σώσει ότι πολυτιμότερο έχει! 

 http://www.filesonic.com/file/936048344

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Disclaimer

All the content and download links in this blog originally found from various websites,blogs and forums. Any credits should goes to the original rippers and uploaders. angi doesn't host any files & shall not take any responsibility for the content (image/audio/video/dead links etc). Download at your own risk. Please support the real owners of the artwork & legal copyright by buying their original copy of artwork.

Back to TOP