Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Ευτυχισμένοι Mαζί (20087-2009) 1os kai 2os kuklos ke i tenia

Διασκευή σεναρίου: Ρένα Ρίγγα
Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός
Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Μπέζος, Κατερίνα Λέχου, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Δάμπασης, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Τάσος Γιαννόπουλος, Βιβή Κόκκα, Πέτρος Μπουσουλόπουλος, Ιωάννα Πηλιχού

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ- 1os ΚΥΚΛΟΣ

Ο Διονύσης και η Ελένη έζησαν έναν εφηβικό έρωτα και μετά χάθηκαν. Ξαναβρίσκονται μετά από αρκετά χρόνια, αυτός χήρος με τρία αγόρια και αυτή χωρισμένη με δύο κορίτσια. Ο έρωτάς τους ξαναζωντανεύει και παντρεύονται. Ζουν όλοι μαζί στο σπίτι του Διονύση. Οι δυσκολίες της συμβίωσης αρχίζουν από την πρώτη μέρα του γάμου. Τα κορίτσια και τ’ αγόρια είναι τόσο διαφορετικής νοοτροπίας που οι συγκρούσεις είναι αναπόφευκτες. Όπως επίσης και η περιέργεια για το άλλο φύλο που ξαφνικά μετακομίζει στο διπλανό δωμάτιο. Πόλεμος αλληλοεξόντωσης και εφηβικοί έρωτες κάτω από την ίδια στέγη. Η αγάπη του Διονύση και της Ελένης λειτουργεί ως συγκολλητική ουσία σ’ ένα σωρό διαλυτικές καταστάσεις.

Γύρω απ’ το ζευγάρι και τα παιδιά, η μητέρα της, ο αδελφός του, οι κουμπάροι τους, ο πρώην αγαπημένος της Ελένης, συμμαθητές, συμμαθήτριες, Έλληνες και αλλοδαποί, όλοι μαζί ζουν κωμικές και μη καταστάσεις που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι αυτό που μας χωρίζει είναι αυτό που μας ενώνει.
http://rapidshare.com/files/304986276/s01.rar 

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ- 2os ΚΥΚΛΟΣ

Ο Διονύσης και η Ελένη είναι πλέον παντρεμένοι έναν ολόκληρο χρόνο. Οι αρχικές δυσκολίες της συμβίωσης αρχίζουν σιγά-σιγά και υποχωρούν για να εμφανιστούν... άλλες! Οι συγκρούσεις του Θανάση με την Φίφη περνούν από το παιδικό σ’ ένα προεφηβικό επίπεδο. Παράλληλα, ο εφηβικός έρωτας που αναπτύσσεται ανάμεσα στον Μάρκο και την Εύα, αποτελεί έναν μεγάλο πονοκέφαλο για τον Διονύση. Στη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς, προσπάθησε να συνετίσει τον γιο του, να τον κάνει να ξεχάσει την κόρη της γυναίκας του και να βρει κάποιο άλλο κορίτσι. Στο τέλος του πρώτου κύκλου, όμως, η ίδια η Εύα ομολόγησε στον Διονύση ότι είναι ερωτευμένη με τον γιο του. Πώς θα αντιδράσει ο Διονύσης; Τι θα συμβεί όταν το μάθει και η Ελένη; Ποια θα είναι η τελική κατάληξη αυτού του έρωτα;
http://rapidshare.com/files/304986277/s02.rar 

http://rapidshare.com/files/304986278/tainia.rar 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Disclaimer

All the content and download links in this blog originally found from various websites,blogs and forums. Any credits should goes to the original rippers and uploaders. angi doesn't host any files & shall not take any responsibility for the content (image/audio/video/dead links etc). Download at your own risk. Please support the real owners of the artwork & legal copyright by buying their original copy of artwork.

Back to TOP