Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Tales of The Abyss gr subs

Fonons. Τα κύρια συστατικά του πλανήτη Auldran.
Χρόνια πριν, ένα νέο είδος fonon ανακαλύφθηκε—το έβδομο Fonon. Η ανακάλυψη το έριξε την ανθρωπότητα στο χάος, γιατί αυτός που θα είχε το έβδομο Fonon θα μπορούσε να να μάθει το μέλλον της ανθρωπότητας. Πόλεμοι για την απόκτηση του απλώθηκαν σε όλα τα εδάφη, τελείωσαν μόνο όταν το miasma —ένα δηλητήριο από το εσωτερικό του πλανήτη— εξαπλώθηκε στο κόσμο. Και τότε εμφανίστηκε η Yulia.


Μία fonist με ικανότητα να προφητεύει, η Yulia προέβλεψε το μέλλον και είδε τα μελλοντικά γεγονότα και έτσι βρήκε ένα τρόπο να σταματήσει το miasma. Με τις οδηγίες των προφητειών κατάφερε να κλειδώσει το miasma βαθιά μέσα στον πλανήτη. Πάνω από δύο χιλιάδες χρόνια πέρασαν.


Ο κόσμος διοικείτε με βάση την προφητεία της Yulia, γνωστή ως Score. Οι άνθρωποι πιστεύουν στην ερχόμενη «πρωτοφανή ευημερία» που υπόσχεται το Score, χωρίς να απομακρύνονται από τον δρόμο που χάραξε το Score και λέγεται ότι θα τους οδηγήσει στην ευημερία. Οι οδηγίες του Score αποκαλύπτονται από το Τάγμα της Lorelei, μια πίστη που ίδρυσε η Yulia που έχουν ως την μέγιστη αρετή να υπηρετούν πιστά το Score της Yulia πιστεύοντας ότι η παρουσία ενός άνδρα είναι απαραίτητη για να έρθει η “πρωτοφανής ευημερία.” Το όνομα του είναι Luke fon Fabre. Ο διάδοχος του θρόνου του Βασιλείου της Kimlasca-Lanvaldear, που είχε απαχθεί από τους αντιπάλους το Βασιλείου, την Αυτοκρατορία Malkuth, όταν ήταν ακόμα παιδί. Μετά την επιστροφή του έχει περιοριστεί στο φέουδο της οικογένειάς του για την ασφάλειά του και δεν έχει ιδέα για το κακό που πλησιάζει.
 http://www.megaupload.com/?d=RGXEMVEU
http://www.megaupload.com/?d=WK3OU0E3 
http://www.megaupload.com/?d=MRZQK6JV 
 http://www.megaupload.com/?d=HKZC0IXV
http://www.megaupload.com/?d=FPJWPV0R 
 http://www.megaupload.com/?d=ALIZQIFH
http://www.megaupload.com/?d=MXVR2M7R

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Disclaimer

All the content and download links in this blog originally found from various websites,blogs and forums. Any credits should goes to the original rippers and uploaders. angi doesn't host any files & shall not take any responsibility for the content (image/audio/video/dead links etc). Download at your own risk. Please support the real owners of the artwork & legal copyright by buying their original copy of artwork.

Back to TOP