Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ -TVRip (Θεατρικό-Βουτσάς & Μουστάκας)

Ηθοποιοί:

Κώστας Βουτσάς
Σωτήρης Μουστάκας
Μαρία Μπονέλου
Νίκος Δαδινόπουλος
Ηρώ Μουκίου
Βασίλης Ζωνόρος
Βίλμα Τσακίρη
Ευαγγελία Βαλσα

Ο Κώστας Βουτσάς γεννήθηκε στην Λάρισα την 31η Δεκεμβρίου 1931. Τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια τα έζησε στη Θεσσαλονίκη, όπου ξεκίνησε και την καριέρα του.Υπήρξε σύζυγος της Έρικας Μπρόγερ. Έχει τρεις κόρες.

Ο Μουστακας γεννηθηκε στη Λεμεσο το 1940. Σπουδασε στην σχολη του εθνικου θεατρου. Τελειωνοντας το σχολειο στην Κυπρο συνεργαστηκε με το θιασο του Κιμη Ραυτοπουλου κι ετσι απεκτησε την πρωτη του επαφη με το θεατρο. Αργοτερα ηρθε στη Ελλαδα και η πρωτη του εμφανιση ηταν στο θεατρο με το θιασο του Αναλυτη-Ριγοπουλου που ειχε ενα πολυ μικρο αλλα και χαρακτηριστικο ρολο. Εκει τον προσεξε ο Μιχαλης Κακογιαννης και του προτεινε να παιξει στο Ζορμπα που ηταν και ο πρωτος του κινηματογραφικος ρολος. 
 http://rapidshare.com/files/363767413/PROSEXE_TH_NTOYLAPA__Theatriko_.ccf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Disclaimer

All the content and download links in this blog originally found from various websites,blogs and forums. Any credits should goes to the original rippers and uploaders. angi doesn't host any files & shall not take any responsibility for the content (image/audio/video/dead links etc). Download at your own risk. Please support the real owners of the artwork & legal copyright by buying their original copy of artwork.

Back to TOP