Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

THE SIMPSONS | Season 21 | 2009-2010 | TVRip| Ολα τα επεισόδια

Ο 21ος κύκλος της πασίγνωστης σειράς κινουμένων σχεδίων που ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2009 και ολοκληρώθηκε το Μάιο του 2010. Οι Σίμσονς (The Simpsons - προφέρεται Σίμ-σονς) δημιουργήθηκαν από τον Ματ Γκρέινιγκ (Matt Groening) για το τηλεοπτικό κανάλι της Φοξ (Fox TV Network), προβλήθηκαν για πρώτη φορά στις 17 Δεκεμβρίου 1989 και συνεχίζουν να προβάλλονται έως σήμερα σε διάφορα τηλεοπτικά δίκτυα ανά την υφήλιο. Είναι από τις μακροβιότερες σειρές κινουμένων σχεδίων στην ιστορία της τηλεόρασης, ενώ πρόσφατα αναδείχτηκε σε μακροβιότερη τηλεοπτική σειρά σε ώρα υψηλής τηλεθέασης της αμερικανικής τηλεόρασης.

Η επίδραση των Σίμσονς στην αμερικάνικη αλλά και στην παγκόσμια κουλτούρα είναι μεγάλη. Τα σενάρια, εκτός από το ευφυές χιούμορ έχουν και πολλές δόσεις σάτιρας της αμερικάνικης και γενικά της σύγχρονης κοινωνίας με κριτική σε πολλά επίπεδα. Θέματα όπως η ομοφοβία, ο αλκοολισμός, ο εθνικισμός μέχρι και η συμπεριφορά του προέδρου Μπους έχουν περάσει από επεισόδια της σειράς. Διάδοχοι της σειράς μπορούν να θεωρηθούν σειρές όπως το Σάουθ Παρκ, Family Guy και το Futurama (επίσης φτιαγμένο από τον Ματτ Γκρέινινγκ).
http://www.fileserve.com/file/MpK3ave/kitrinoi_s21_e17.part1.rar
http://www.fileserve.com/file/gmarF8d/kitrinoi_s21_e17.part2.rar
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Disclaimer

All the content and download links in this blog originally found from various websites,blogs and forums. Any credits should goes to the original rippers and uploaders. angi doesn't host any files & shall not take any responsibility for the content (image/audio/video/dead links etc). Download at your own risk. Please support the real owners of the artwork & legal copyright by buying their original copy of artwork.

Back to TOP