Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

WILLIAM AND KATE THE MOVIE (2011) PVRRip - ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ

Movie Info

Η πραγματική ιστορία του Πρίγκιπα Γουίλιαμ, διαδόχου του Αγγλικού θρόνου, και της αγαπημένης του, Κέιτ Μίντλτον. Από τη μέρα που αντάλλαξαν το πρώτο βλέμμα ως τα σκαλιά τη εκκλησίας, εννέα χρόνια μετά, η ταινία προσεγγίζει το παραμυθένιο έρωτα των δύο νέων μέσα από τα πραγματικά γεγονότα.
«Η ιστορία αγάπης του αιώνα» – όπως την έχουν περιγράψει- δε θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει όλα εκείνα τα υλικά που κάνουν ξεχωριστές αυτές τις σχέσεις: τα εμπόδια που πρόβαλλε η βασιλική οικογένεια, τη λυσσαλέα πίεση που ασκούσαν τα μίντια και οι παπαράτσι, οι χωρισμοί, οι εντάσεις αλλά και οι ευτυχισμένες στιγμές του ζευγαριού, περιλαμβάνοντας ακόμα και πραγματικό υλικό πίσω από τα ….βασιλικά παρασκήνια.
Όμως, η αγάπη κατακτά κάθε εμπόδιο, και δε θα μπορούσε να είναι διαφορετικά για τον γιό της πριγκίπισσας Νταιάνα, που κατάφερε να κατακτήσει τις καρδιές του λαού της για πάντα.

Director: Mark Rosman
Writer:Nancey Silvers (screenplay)
Stars: Camilla Luddington, Nico Evers-Swindell and Samantha Whittaker
Genres: Biography | Drama | Romance
Country: UK | USA
Language: English
Subtitles: Greek

https://rapidshare.com/files/460749023/prigipikos_gamos.rar 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Disclaimer

All the content and download links in this blog originally found from various websites,blogs and forums. Any credits should goes to the original rippers and uploaders. angi doesn't host any files & shall not take any responsibility for the content (image/audio/video/dead links etc). Download at your own risk. Please support the real owners of the artwork & legal copyright by buying their original copy of artwork.

Back to TOP